Om TELTET på Bakken

Det traditionsrige telt på Dyrehavsbakken har siden 1935 været hjemsted for Danmarks største revy, Cirkusrevyen. Nu slår TELTET på Bakken imidlertid også dørene op for andre forestillinger, shows, musicals mv.

I 2018 bød TELTET på Bakken velkommen til Mastodonterne, der i efterårsferien opførte musicalen 'Askepot', og i november og december lagde Anders 'Anden' Matthesen vejen forbi teltet med seks stand-up shows til 'En aften med Anden'. I 2019 havde Ørkenens Sønner premiere på deres show "En fez i en hornlygte" i teltet og efter en ufrivillig coronapause i 2020 vendte Cirkusrevyen stærkt tilbage i 2021, hvor der samme år var premiere på familieforestillingen "Nissebanden i Julemandens Land" i teltet. I 2023 vender Ørkenens Sønner tilbage med deres nye show "Fingeren på pølsen".

Cirkusrevyen vil naturligvis fortsætte med at spille i TELTET på Bakken. 

Det er blandt andet den forlængede åbningssæson på Bakken, der gør det muligt at åbne teltet for forestillinger uden for den sædvanlige spilleperiode for Cirkusrevyen.

Velkommen i TELTET på Bakken.


TELTET på Bakken v/Cirkusrevyen A/S
Dyrehavsbakken, Telt 85 
2930 Klampenborg

CVR-nr: 45 15 84 11

info@cirkusrevyen.dk   

Billetkontor - Tlf. 3963 3802

Administrationskontor - Tlf. 3963 4630Tilmeld dig TELTET på Bakkens nyhedsbrev
Vær blandt de første til at høre nyt om arrangementer i teltet, muligheder for at købe billetter før alle andre samt nyheder og særlige tilbud. Nyhedsbrevene kan til enhver tid frameldes igen.
 

Kosmorama & Korsbæk