SÆRTILBUD TIL PLUSKORTET:
2 FOR 1 PÅ NISSEBANDEN


"Det er risengrød, der gør næsen rød.."

Familieforestillingen 'Nissebanden i Julemandens Land' omdanner TELTET på Bakken til et eventyrligt vinterlandskab fra den 3. december 2022!

Tag med Nissebanden på rejse til det magiske Grønland, til Julemandens Hus - og de forsvundne stjernesten og glæd dig til en skøn historie, fremragende sange, nisser og magi. Kom i julestemning og syng med på Risengrødssangen og alle de andre Nissebande-sange i selskab med de kendte nisser fra DR's julekalender, der er blevet synonym med jul for tre generationer.

SÆRTILBUD TIL PLUSKORTET: KØB 2 BILLETTER OG BETAL FOR 1
Som medlem af Pluskortet har du mulighed for at få 50 % rabat på billetter til 'Nissebanden i Julemandens Land'. Find de bedste pladser i teltet nu og få en stor juleoplevelse sammen med hele Danmarks nissebande.

Tilbuddet er gyldigt til alle forestillinger i spilleperioden og kan ikke kombineres med andre rabatter (eks. ungdomspris). Rabatprisen beregnes eks. gebyrer.

OPLEV NISSEBANDEN I TELTET PÅ BAKKEN
KØB 2 BILLETTER OG BETAL FOR 1

KØB SÆRTILBUD HER

SPILLEPERIODE
Lørdag den 3. december - Søndag den 18. december 2022


TAG MED NISSEBANDEN TIL JULEMANDENS LAND
Pigen Puk bor i Holme-Olstrup. Hendes far, Fornøje-Frederik, er vild med at tjene penge, men Puk er mere vild med bøger - specielt dem, som handler om nisser. Og i år er der virkelig brug for nisser i Holme-Olstrup. Julestemningen og juleglæden er nemlig væk. Og uden glæde ingen jul, det ved enhver nisse.

Heldigvis kommer Nissebanden til undsætning. Lunte, Gemyse, Skipper og Hr. Mortensen finder Puk, der er en god og kvik hjælper med det helt rette nissesind. Sammen tager de ud på en farefuld færd til Julemandens Land for at redde julen.


ALDER
Nissebanden i Julemandens land er en familieforestilling. Anbefalet fra 5 år.
Kan mindre børn sidde stille under forestillingen, er de naturligvis velkommen. Dette er for at sikre den bedste oplevelse for alle i teltet.

VARIGHED
Ca. 2 timer inkl. pause


GENSYN MED NISSEBANDEN-SKUESPILLERE
Det er Nissebandens far Flemming Jensen, der har skrevet forestillingen, så den passer som hår i hue til det opvarmede scenerum under teltdugen.

2022-udgaven af Nissebanden byder på et gensyn med hele to af nisserne fra DR's ikoniske julekalender. Den risengrødsspisende og smørklatkastende grødnisse Lunte tog Flemming Jensen sig i sin tid af. Det gør han ikke mere. Han er med egne ord blevet for tyk - selv til dén rolle! Han spiller i forestillingen Fiffig-Jørgensen. Rollen som Lunte er i dette års udgave overladt til Morten Kjær, der i foråret 2022 spiller rollen som Stig Tøfting i "No Regrets" på Teatret Svalegangen.

Ann Hjort, der smeltede alles hjerter som nissepigen Puk, vender tilbage til forestillingen, denne gang i en ny rolle, mens det unge talent Karla Lind Thormann spiller rollen som Puk.

Det bliver i familien, når rollen som Gemyse, der i julekalenderen blev spillet af Kirsten Peuliche, nu bliver spillet af hendes datter Sofie Pallesen. Derudover kan både børn og voksne glæde sig til at se Peter Gilsfort som Hr. Mortensen, Morten Lützhøft som nissen Skipper, Pia Rosenbaum som fru Fiffig-Jørgensen og Lars Arvad som Fornøje-Frederik.MEDVIRKENDE
Puk: Karla Lind Thormann
Lunte: Morten Kjær
Gemyse: Sofie Pallesen
Hr. Mortensen: Peter Gilsfort
Skipper: Morten Lützhøft
Fiffig-Jørgensen: Flemming Jensen
Fru Fiffig-Jørgensen: Pia Rosenbaum
Bibliotekaren: Ann Hjort
Fornøje-Frederik: Lars Arvad

Samt alle børnene fra Holme-Olstrup -
og ikke mindst børnene fra Julemandens Land.

Instruktion og manuskript: Flemming Jensen
Musik: Hans Dal
Kapelmester: Lars Fjeldmose

TELTET på Bakken v/Cirkusrevyen A/S
Dyrehavsbakken, Telt 85 
2930 Klampenborg

CVR-nr: 45 15 84 11

info@cirkusrevyen.dk   

Billetkontor - Tlf. 3963 3802

Administrationskontor - Tlf. 3963 4630
Mandag - torsdag kl. 12.00 - 15.30Tilmeld dig TELTET på Bakkens nyhedsbrev
Vær blandt de første til at høre nyt om arrangementer i teltet, muligheder for at købe billetter før alle andre samt nyheder og særlige tilbud. Nyhedsbrevene kan til enhver tid frameldes igen.
 

Kosmorama & Korsbæk


loading image

Vent venligst
Behandler din forespørgsel...

(Kan tage op til 60 sekunder)

OK
 
Saloversigt