OPLEV NISSEBANDEN TIL SÆRPRIS


"Det er risengrød, der gør næsen rød.."

Oplev familieforestillingen "Nissebanden i Julemandens Land" i TELTET på Bakken til jul. Kom med Nissebanden på rejse til det mytiske Grønland, til Julemandens Hus - og de forsvundne stjernesten.

Glæd dig til en skøn historie, fremragende sange, nisser og magi, når familieforestillingen "Nissebanden i Julemandens Land" kommer til TELTET på Bakken i november og december. Kom i julestemning og syng med på Risengrødssangen og alle de andre Nissebande-sange i selskab med de kendte nisser fra DR's julekalender, der er blevet synonym med jul for tre generationer.

Køb billetter til "Nissebanden i Julemandens Land" med rabat - kun til Billetsalgets fordelsklub.Priser fra kr. 155,00
Spar over 15 %

KØB BILLET HER

SPILLEPERIODE
Søndag den 21. november - Søndag den 19. december 2021

MEDLEMSPRISER FOR BILLETSALGET
 Kr. 155,00 pr. person
 Kr. 205,00 pr. person
 Kr. 265,00 pr. person
 Kr. 325,00 pr. person

Medlemspriserne er gyldige til alle forestillinger i spilleperioden.


TAG MED NISSEBANDEN TIL JULEMANDENS LAND
Pigen Puk bor i Holme-Olstrup. Hendes far, Fornøje-Frederik, er vild med at tjene penge, men Puk er mere vild med bøger - specielt dem, som handler om nisser. Og i år er der virkelig brug for nisser i Holme-Olstrup. Julestemningen og juleglæden er nemlig væk. Og uden glæde ingen jul, det ved enhver nisse.

Heldigvis kommer Nissebanden til undsætning. Lunte, Gemyse, Skipper og Hr. Mortensen finder Puk, der er en god og kvik hjælper med det helt rette nissesind. Sammen tager de ud på en farefuld færd til Julemandens Land for at redde julen.


ALDER
Nissebanden i Julemandens land er en familieforestilling. Anbefalet fra 5 år.
Kan mindre børn sidde stille under forestillingen, er de naturligvis velkommen. Dette er for at sikre den bedste oplevelse for alle i teltet.

VARIGHED
Ca. 2 timer inkl. pause


GENSYN MED NISSEBANDEN-SKUESPILLERE
Det er Nissebandens far Flemming Jensen, der har skrevet forestillingen, så den passer som hår i hue til det opvarmede scenerum under teltdugen, der omdannes til et eventyrligt vinterlandskab i bedste Nissebande-stil.

2021-udgaven af Nissebanden byder på et gensyn med hele to af nisserne fra DR's ikoniske julekalender. Den risengrødsspisende og smørklatkastende grødnisse Lunte tog Flemming Jensen sig i sin tid af. Det gør han ikke mere. Han er med egne ord blevet for tyk - selv til dén rolle! Han spiller i forestillingen Fiffig-Jørgensen. Rollen som Lunte er i stedet overladt til Kim Hammelsvang, der blandt andet har slået sine folder i Det Ny Teaters mange musicals.

Ann Hjort, der smeltede alles hjerter som nissepigen Puk, vender tilbage til forestillingen, denne gang i en ny rolle, mens den unge talentspire Anna Heerulff spiller rollen som Puk. Det bliver i familien, når rollen som Gemyse, der i julekalenderen blev spillet af Kirsten Peuliche, nu bliver spillet af hendes datter Sofie Pallesen. Derudover kan både børn og voksne glæde sig til at se Peter Gilsfort som Hr. Mortensen, Morten Lützhøft som nissen Skipper, Pia Rosenbaum som fru Fiffig-Jørgensen og Lars Arvad som Fornøje-Frederik.MEDVIRKENDE
Puk: Anna Heerulff
Lunte: Kim Hammelsvang
Gemyse: Sofie Pallesen
Hr. Mortensen: Peter Gilsfort
Skipper: Morten Lützhøft
Fiffig-Jørgensen: Flemming Jensen
Fru Fiffig-Jørgensen: Pia Rosenbaum
Bibliotekaren: Ann Hjort
Fornøje-Frederik: Lars Arvad

Samt alle børnene fra Holme-Olstrup -
og ikke mindst børnene fra Julemandens Land.

Instruktion og manuskript: Flemming Jensen
Musik: Hans Dal
Kapelmester: Lars Fjeldmose
Cirkusrevyen A/S
Dyrehavsbakken, Telt 85 
2930 Klampenborg

CVR-nr: 45 15 84 11

info@cirkusrevyen.dk   

Billetkontor - Tlf. 3963 3802
Tirsdag - torsdag kl. 12.00 - 15.30

Administrationskontor - Tlf. 3963 4630
Mandag - fredag kl. 12.00 - 15.30Tilmeld dig TELTET på Bakkens nyhedsbrev
Vær blandt de første til at høre nyt om arrangementer i teltet, muligheder for at købe billetter før alle andre samt nyheder og særlige tilbud. Nyhedsbrevene kan til enhver tid frameldes igen.
 

Kosmorama & Korsbæk


loading image

Vent venligst
Behandler din forespørgsel...

(Kan tage op til 60 sekunder)

OK
 
Saloversigt