Billetterne vil blive tilsendt pr. mail og er naturligvis til personlig brug.
PREMIEREMENUER
Fuldend premiereaften i teltet med en udsøgt middag på en af vores tre hyggelige restauranter i Korsbæk på Bakken.
Læs menuerne og bestil nedenfor.
Postgaarden Vintermenu
Nyd en udsøgt vintermenu, hvor du kan vælge mellem tre hovedretter.
Se vintermenuen
Forret
Marineret sværdfisk
med urtetatar og appelsinmarinade
Hovedret Vælg mellem
Rosastegt oksemørbrad
med pastinak, spidskål og kalvesky tilsmagt med estragon
-
Andelår
med pastinak a la creme og grønkål
-
Bagt sandart
med citronglasseret fennikel, ærtecreme og skud
Dessert
Hvid chokolademousse med kanelsyltede blommer
Tre-retters menu kr. 348,00
Tre-retters menu inkl. tre glas vin kr. 498,00
Postgaarden Vinteranretning
Nyd en udsøgt anretning med tre serveringer i Postgaardens hyggelige rammer.
Se vinteranretning
1. fadservering
Kryddersild med kapers og rødløg
Skaldyrssalat med asparges og citron
Koldrøget hellefisk med røræg og purløg
2. fadservering
Hønsesalat
Flæskesteg med rødkål og surt
Mørbradbøf med champignon
3. fadservering
To slags ost:
Brie og kornblomstost med portvinsmarinerede abrikoser
Hertil brød, kiks, smør og fedt
Anretning kr. 348,00
Anretning inkl. to øl/vand og én snaps kr. 498,00
Jernbane Restauranten Årstidens menu
Besøg Jernbane Restauranten og nyd en to-retters menu, hvor du kan vælge mellem to hovedretter.
Se årstidens menu
Forret
Årstidens svampesuppe
Hovedret vælg mellem
Dampet laks
med nye kartofler og aspargessauce
-
Stegt flæsk
med nye kartofler, persillesovs og rødbeder
Tilmeld dig TELTET på Bakkens nyhedsbrev
Vær blandt de første til at høre nyt om arrangementer i teltet,
muligheder for at købe billetter før alle andre samt nyheder og særlige tilbud.
Nyhedsbrevene kan til enhver tid frameldes igen.